Facaderenovering

Facaderenovering

Hos Murermester Mads Larsen udfører vi blandt andet facaderenovering eller renovering af murværk indendørs. Vi hjælper med pudsning, netpuds- og facadeisolering, omfugning og vandskuring.

hvornår skal du renovere facaden?

Gennem årene bliver din facade beskidt af mos på murværket, og du kan derfor have brug for at få det renset. Det kan også være malingen er blevet plettet eller slidt ned. Der er her god grund til at få din facade renoveret.

Facaden er førstehåndindtrykket på dit hus, og du kan med en ny facade ændre husets udseende. Når du vælger at vedligeholde din facade, bibeholder du et flot førstehåndindtryk, men du værdiforøger også din bolig hvis du planlægger at sælge.

Der findes forskellige metoder når du skal have renoveret din facade, vi hjælper med filtsning, omfugning, netpuds eller facadeisolering. Ønsker du vejledning om hvilken facaderenovering der passer bedst til dit hus, er du velkommen til at kontakte os for uforpligtende vejledning.

Filtsning

Her trækker vi et tyndt lag filts på din facade, her har du mulighed for at vælge den farve du ønsker. Resultatet bliver en facade med en glattere samt moderniseret overflade. Denne metode kræver fremtidig vedligeholdelse.

Omfugning

Ved omfugning af et murværk får din facade et ”face-lift”. Dette anbefaler vi til dem der gerne vil bibeholde deres murværk originalt, men ønsker at skifte fugerne, de steder der er slitage. Denne metode kræver mindst vedligeholdelse

Netpuds

Her påføres der to lag puds på facaden, armeringsnet imellem og et sidste lad filts til sidst. Her dækkes alle mursten og skader på huset. Dette anbefales hvis huset er i meget dårlig stand, eller hvis man ønsker en helt ”glat” overflade.

Facadeisolering

Facadeisolering giver en flot facade med et lavere energiforbrug, og kan derfor anbefales til ældre huse med højt energiforbrug.

Renovering med tyndpuds

Hvis dit hus i forvejen er pudset op, bør det vedligeholdes med tyndpuds. Her pudser man et tyndt lag puds på din facade.

Pris for facaderenovering

Prisen for en facaderenovering afhænger af hvilken metode du ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, så kommer vi forbi med et tilbud til dig. Hos Murermester Mads Larsen får du altid et konkret tilbud på opgaven og vi leverer altid det vi lover. Vi løser de fleste facadeopgaver i Nordsjælland og Københavns området – Hørsholm, Fredensborg, Nivå, Rungsted og Nærum.

DET SIGER VORES KUNDER

Filtsning hos Rungsted Gymnasium

Trænger din facade til et nyt look? så skriv til os for et uforpligtende tilbud.