Renovering af badeværelse i Fredensborg

Skal dit badeværelse renoveres?

Trænger dit badeværelse til en renovering? Så lad muremester Mads Larsen klare opgaven.

Hos os har vi mange års erfaring, og kan derfor hjælpe dig med det du drømmer om i et badeværelse.

 

Det gælder alt renovering, både af store og små badeværelser. Vi kører ud til dig i Fredensborg og omegn, så vi sammen kan gennemgå dine tanker og drømme omkring renoveringen.

 

Et badeværelse er meget mere end bare et toilet og en bruser, det er en stor del af vores hverdag. Det er forventet at skyldeknappen på toilettet ikke sætter sig fast, at vandtrykket er som det skal være og at kloakarbejdet er i orden.

Alt dette er noget vi kan hjælpe med, så tøv ikke med at tage fat i os til renovering af dit badeværelse.

 

Specialister i flisearbejde

Vi har fokus på dine ønsker og drømme, og leverer altid et murerarbejde som lever op til dine forventninger.

Hos os er dine ønsker og drømme i centrum, og vi leverer altid et flisearbejde som lever op til dine forventninger. Vi laver alt fra små fliser til fliser i storformat, både i badeværelset, men også i andre rum.

Vi afleverer altid til den aftalte tid og kvaliteten er i top.

 

Hvorfor skal du vælge os?

Hos os får du en håndværker der kan løfte hele opgaven. Det gør du kan læne dig tilbage og være tryg, da vi har styr på rækkefølgen ved renovering af et badeværelse. Det er vigtigt da et badeværelse skal renoveres som en enhed.

 

Vi kan hjælpe med at få visualiseret dine drømme. Hvad enten de kun eksistere i hovedet på dig, eller om du allerede har fundet billeder af en stil du godt kunne tænke dig.

 

Book et møde med os allerede i dag til renovering af dit badeværelse i Fredensborg og omegn.

Læs mere her

  Nyt badeværelse & renovering

  Vi har over 25 års erfaring som murer. Det giver dig et professionelt resultat, og et badeværelse der lever op til dine drømme.

  Det gør at vi kan tilbyde dig et professionelt resultat, og et badeværelse der lever op til dine drømme.

  Vi har renoveret og lavet nye badeværelser i hele Nordsjælland og København, bl.a. Fredensborg, Rungsted, Nivå, Nærum. Vi har renoveret over 200 badeværelser og vi er derfor specialiseret inden for flisearbejde samt murerarbejde af badeværelser. Skal du have et nyt badeværelse eller renoveret et badeværelse, så hjælper vi dig.

  Så skal du have et nyt badeværelse eller renoveret dit nuværende badeværelse, så står vi klar til at hjælpe dig.

  Specialiseret i flisearbejde og renovering af badeværelser

  Vi har fokus på dine ønsker og drømme, og leverer altid et murerarbejde som lever op til dine forventninger.

  Hos os er dine ønsker og drømme i centrum, og vi leverer altid et flisearbejde som lever op til dine forventinger.

  Vi afleverer altid til den aftalte tid og kvaliteten er i top.

   

  Vi går op i at have en god dialog med dig fra start til slut. Dette sikrer dig et resultat der lever op til dine forventningerne. Vi sørger altid for at vores medarbejdere har de nødvendige kurser, så de altid er (De er derfor altid – slet) ajourførte med de nyeste metoder. Vi laver rigtig mange badeværelser, så derfor har alle vores medarbejdere kursus i vådrumsmembran hos Ardex. De er hermed kvalificeret til at arbejde med renovering af badeværelser.

  Dette gør vores medarbejdere top kvalificeret til at arbejde med renovering af badeværelser fra start til slut.

  Vi tilbyder alle former for murerarbejde ved renovering af badeværelser og kan enten bygge eller renoverer et badeværelse med alle de detaljer du ønsker.

  Ønsker du fiser i storformat i dit badeværelse eller andre rum?

  Fliser i storformat bruges tit til at dække en hel væg i brusekabinen eller som effekt i en entré eller køkken med højt til loftet. I dag er der mange der forespørger fliser i storformat, da det giver en utrolig smuk overflade der dekorerer, men som også er praktisk i forhold til rengøring, da du ved fliser i storformat har færre fuger at rengøre.

  Vi har alt værktøj til montering af fliser i storformat og er specialister indenfor området. (i storformat fliser- slet). Se galleri i bunden af siden for inspiration – eller kontakt os direkte for en snak om hvad der passer ind hos jer.

  Over 200 badeværelser

  I løbet af de seneste par år har vi renoveret og bygget mange badeværelser. Vi kan blandt andet hjælpe med at fjerne gulv, lægning af fliser på gulv og vægge, vådrumssikring, reparationer af flisearbejde, isolering og støbning af gulve, gulvvarme og etablering af vand og el, indmuret badekar, opbygning af brusekabiner mm.

  Pris for renovation af badeværelse.

  Ønsker du vejledning om hvordan dine badeværelsesdrømme kan blive (kommer – slet) til virkelighed, er du velkommen til at kontakte os for uforpligtende vejledning.
  Prisen afhænger af hvad du ønsker og hvilke materialer der skal bruges.

  Du er velkommen til at kontakte os, så kommer vi forbi med et tilbud til dig.

  Hos Murermester Mads Larsen får du altid et konkret tilbud på opgaven og vi leverer altid det vi lover. Vi bygger nye badeværelser og renoverer i hele Nordsjælland og Københavns området – Hørsholm, Fredensborg, Nivå, Rungsted og Nærum.

  DET SIGER VORES KUNDER

  Trænger dit badeværelse til et nyt look? så skriv til os for et uforpligtende tilbud.

  Vi kommer gerne og giver et tilbud på renovering af dit badeværelse eller bygger et nyt op. Se et uddrag af vores projekter nedenfor